آموزش دستور import@ در CSS

 

دستور  @import بسیار شبیه به تگ link در CSS است که می توانیم از آن در تگ style استفاده کنیم:

@import url(sheet2.css);

 درست مانند تگ link، با دستور @import نیز می توانیم به مرورگر وب دستور دهیم تا یک برگه ی استایل را بارگذاری کند و از استایل های آن در سند HTML استفاده کند. تفاوت اصلی این دستور با تگ link در سینتکس(شیوه ی نوشتار) و مکان قرار گیری این دستور است. همان طور که مشاهده می کنید، دستور @import  در درون تگ style قرار می گیرد. این دستور باید قبل از دیگر دستورات CSS قرار گیرد وگرنه اصلا کار نمی کند. مثال زیر را در نظر بگیرید:

<style type="text/css">
@import url(styles.css); /* در ابتدا قرار می گیرد @import دستور*/
h1 {color: gray;}
</style>

 مانند تگ link، می توانیم بیش از یک دستور @import در یک سند داشته باشیم.

 

اما برخلاف تگ link، استایل های دستور @import اگر بارگذاری شوند و مورد استفاده قرار گیرند، راهی برای تخصیص دادن برگه های استایل جایگزین برای آنها وجود ندارد. بنابراین، کدهای زیر را در نظر بگیرید:

@import url(sheet2.css);
@import url(blueworld.css);
@import url(zany.css);

 در کدهای بالا، تمام این برگه های استایل اکسترنال، بارگذاری می شوند و تمام کدهای آنها در سند مورد استفاده قرار می گیرند. ماند تگ link، ما می توانیم برگه های استایل import شده را به یک یا چند مدیا(media ) محدود کنیم. برای این انجام این کار، از دستورات مدیا پس از URL برگه های استایل دستور import استفاده می کنیم:

@import url(sheet2.css) all;
@import url(blueworld.css) screen;
@import url(zany.css) projection, print;

 همان طور که در صفحه 8، در بخش "تگ link" گفته شد، دستورات مدیا نسبتا پیچیده هستند و با جزئیات بیشتر، در فصل 20 مورد بررسی قرار خواهند گرفت. اگر ما یک برگه ی استایل اکسترنال داشته باشیم که نیاز داشته باشد که از استایل های درون یک برگه ی استایل اکسترنال دیگر استفاده کند، دستور @import بسیار به کار خواهد آمد. چون که برگه ها استایل اکسترنال نمی توانند حاوی هیچ کد html  از سند باشند، در داخل یک برگه ی استایل اکسترنال نمی توانیم از تگ link استفاده کنیم، اما می توانیم از دستور @import استفاده کنیم.  بنابراین، ما می توانیم یک برگه ی استایل اکسترنال داشته باشیم که حاوی کدهای زیر است:

@import url(http://example.org/library/layout.css);
@import url(basic-text.css);
@import url(printer.css) print;
body {color: red;}
h1 {color: blue;}

 کدهای بالا فقط بعنوان مثال آورده شده اند. به کاربرد URL های مطلق و نسبی، در مثال بالا توجه کنید. هر یک از این شکل های URL می توانند مورد استفاده قرار گیرند، مانند تگ link. همچنین توجه کنید که دستورات @import در ابتدای برگه ی استایل در مثال بالا قرار گرفته اند. در CSS ضروری است که دستور @import قبل از دیگر دستورات برگه ی استایل قرار گیرد. اگر دستور @import پس از دیگر دستورات قرار گیرد، توسط استاندارد های مرورگر نادیده گرفته خواهد شد.


نکته: نسخه های قدیمی تر اینترنت اکسپلورر در ویندوز، دستورات @import را نادیده نمی گیرند، حتی آنهایی که پس از دیگر کدها بیایند. دیگر مرورگرها، دستورهای @import  که در مکان نادرست قرار گرفته اند را نادیده می گیرند.

برای نظردهی، در سایت عضو شوید یا به آن وارد شوید!

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال