استفاده از مستندات جی کوئری
مسئله
فرض کنیم شما طراح وب هستید و در جی کوئری تازه کار هستید، و درباره ی سینتکس دستور if/else مشکل دارید. شما می دانید که این مسئله یک مشکل ساده است و قبل از اینکه این سوال را با متخصصان در میان بگذارید، دست به کار می شوید و در مستندات جی کوئری به دنبال راه حل می گردید اما چیزی پیدا نمی کنید. و وقتی هم که عبارت "دستور if/else در جی کوئری" را سرچ می کنید، چیزی به دست نمی آورید. همچنین شما نیاز دارید یک آدرس ایمیل را تجزیه کنید و در علامت @ آن را جدا کنید. شما شنیده اید که یک تابع وجود دارد که به وسیله ی آن می توان رشته ها را تجزیه(split) کرد. اما در مستندات جی کوئری هیچ چیزی در این مورد پیدا نمی کنید. آیا واقعاً جی کوئری این قدر در مستندات خود ضعف دارد؟
راه حل
دستور if/else و متد split() برای رشته ها، بخشی از جاوا اسکریپت هستند نه بخشی از جی کوئری. بنابراین اگر می خواهید با جستجو در وب، درباره ی موارد مذکور اطلاعاتی به دست بیاورید، می توانید از جملات زیر استفاده کنید:
javascript if else statement
javascript split string
توضیحات
خطاب به برنامه نویسان و متخصصان جاوا اسکریپت عرض می کنیم که لطفا افراد تازه کار را دست کم نگیرید! و خطاب به افراد تازه کار نیز عرض می کنیم که اگر با چنین چیزی مواجه شده اید و روی آن وقت گذاشته اید، لطفا احساس بدی نداشته باشید! اگر شما یک برنامه نویس پیشرفته ی جاوا اسکریپت باشید، ممکن است به این سوالات بخندید! اما برای یک تازه کار این ها معنا دار است. جی کوئری طراحی شده است تا کدنویسی جاوا اسکریپت را ساده تر کند؛ این قدر ساده که یک فردی که اصلا قبلا برنامه نویسی نکرده است، بتواند مبانی آن را یاد بگیرد و به یک صفحه، افکت های مفیدی را اضافه کند؛ بدون اینکه یک زبان برنامه نویسی واقعی را یاد گرفته باشد.
اما جی کوئری، همان جاوا اسکریپت است. کدهای خود جی کوئری، 100 درصد جاوا اسکریپت خالص است و هر خط از جی کوئری که بنویسیم گویی یک خط از جاوا اسکریپت را نوشته ایم. ما واقعا می توانیم بدون اینکه رابطه ی جی کوئری با جاوا اسکریپت را بدانیم، کارهای ساده ی زیادی را با جی کوئری انجام دهیم. اما هرچه بیشتر یک زبان برنامه نویسی را اصولی تر یاد بگیریم، کمتر اذیت می شویم و از تجربه ی خود با جی کوئری سود بیشتری می بریم.
1. سعی کنید نظرات شما مرتبط با مقاله ی مورد نظر باشد، در غیر این صورت پاسخ داده نخواهد شد.
2. سوالات خود را به صورت کوتاه بیان کنید و از پرسیدن چند سوال به طور همزمان خودداری کنید.
3. سوال خود را به طور واضح بیان کنید و از کلمات مبهم استفاده نکنید.